lördag 29 juni 2013

Juni - Snabbversionen

Ja, juni var det ju tanken att jag skulle få lite eld i baken och bli flitigare på att blogga. Det har ju inte inträffat. Därför har jag istället bestämt mig för att göra tvärtom. Jag låter bloggen gå på sparlåga ett tag framöver för att se om jag hittar tillbaka till lusten och orken att blogga.

För det intressanta är ju att jag läser böcker som aldrig förr. Jag håller mitt snitt på sex böcker i månaden, vilket ju var min målsättning. Den matchas dock inte av en lika flitig aktivitet på bloggen. Jag kommer dock inte lägga ner bloggen. Men det blir nog inte mer än bara ett eller två inlägg per månad.

Jag tänker nämligen fortsätta med mina månadssammanfattningar och ska även försöka fortsätta med min adventskalender i december. Förutsatt att jag kommer på ett bra tema. Juni var dock en trevlig månad med många härliga bokinköp och läsupplevelser.

Nu blev det bara tre böcker lästa eftersom de två sista veckorna har läslusten varit låg. Men jag läste tre böcker "för mycket" i maj så det jämnar ju ut sig.

Facit för juni blev följande:
* Tre lästa romaner.
* Sammanlagt sidantal blev 925.
* Två lästes på engelska och en på svenska.
* Två har även engelska som originalspråk medan den tredje har italienska.

Och här har ni läslistan:
* Begravningsplatsen i Prag av Umberto Eco
* Slaughterhouse-Five av Kurt Vonnegut
* One Flew over the Cuckoo's Nest av Ken Kesey

Inga kommentarer: